“Έφυγε” ο Σταύρος Δημητράκος (72)

dimitrakos stavrosΑπεβίωσε στο Αμβούργο ο Σταύρος Δημητράκος, απόφοιτος του 1972, κι η σορός του μεταφέρθηκε για να ταφεί στη πατρική γή. Η κηδεία του έγινε στο Νεκροταφείο του Βύρωνα την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 2:00 το μεσημέρι και τον ξεπροβόδισαν η οικογένειά του, συμμαθητές και συμμαθήτριές του, απόφοιτοι και μερικοί παλαιοί καθηγητές.

Ο Σταύρος ήταν γιός του τ. Δ/ντή της ΓΣΑ Γεωργίου Δημητράκου και αδελφός της επίσης αποφοίτου Άννας Δημητράκου (80). Αποφοίτησε από τη ΓΣΑ το 1972 και στη συνέχεια σπούδασε Ιατρική στη Γερμανία, εξειδικευθείς στην Οφθαλμιατρική. Έμεινε μόνιμα στο Αμβούργο, ως πριν από μερικά χρόνια, οπότε κι επανήλθε για λίγο στην Αθήνα, επέστρεψε όμως στην αρχή του χρόνου στο Αμβούργο, όπου έμελλε να αφήσει και τη τελευταία του πνοή.

Ο Σταύρος ήταν ένα πραγματικά καλό παιδί, που στο σχολείο έφερε το «βάρος» της ιδιότητας του πατέρα του. Το αντιμετώπιζε όμως πάντα ήρεμα και ποτέ του δεν προκάλεσε. Έμεινε πάντα ένας κλειστός άνθρωπος, με πλούσια όμως συναισθήματα για την οικογένειά του, τους φίλους του και για εκείνους που ήξεραν να τον «διαβάζουν». Έτσι αθόρυβα, όπως κύλησε η ζωή του, έτσι αθόρυβα έφυγε κιόλας.

Η τάξη του (72) κι ειδικά εκείνοι που τους τίμησε με τη φιλία του και μετά το σχολείο, πενθούμε, μαζί με την Άννα και την οικογένειά της, για το χαμό του. Σταύρο μου, καλό κατευόδιο!

Η Υπατία Μπαγκούδη, απόφοιτος του 1966, αποχαιρέτησε τον Σταύρο με μία φωτογραφία που είναι μαζί με τον πατέρα του.

dimitrakos quelle bagoudi

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας