“Εφυγε” η Άση (Ασπασία) Ξανθή

xanthi asiΔεν είναι πια κοντά μας η Άση Ξανθή (απόφοιτός μας από το 1973b) μετά από μακροσκελή μάχη με την επάρατο νόσο. Τη θλιβερή είδηση ανήρτησε στη σελίδα του στο facebook ο τέως Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων, συμμαθητής και καλός φίλος της, Μάκης Δριμαρόπουλος. Ο Σύλλογος Αποφοίτων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στα παιδιά της και στους οικείους της, καθώς και στην τάξη της που τη θυμάται με πολλή αγάπη.

Η φωτογραφία είναι από ένα reunion της τάξης του ’73 στο σχολείο στις 11 Οκτωβρίου 2008.

Η Άση εργαζόταν στην Mobil και είχε συνταξιοδοτηθεί.

Τον Νοέμβριο του 1971 είχε πάρει μέρος στους χορούς στο πλαίσιο του εορτασμού των 75 χρόνων του σχολείου μαζί με την Λίλυ Άντζακα, την Μαρία Πασσά, τον Βασίλη Χαρισόπουλο, την Κατερίνα Σκλήρη, την Έφη Βουδούρη, τον Κυριάκο Σταμέλο, τον Δημήτρη Αδρακτά, και όλοι μαζί βρέθηκαν μετά στο Λύκειο των Ελληνίδων.

Ο Βασίλης Χαρισόπουλος μας έστειλε μία φωτογραφία από το ταξίδι της χορευτικής ομάδας του Λυκείου των Ελληνίδων στην Αμερική το 1979, όπου δίπλα στον Αρχιεπίσκοπο Ιάκωβο, διακρίνονται η τότε Πρόεδρος του Λυκείου Χρυσούλα Καλλία, η νυν Πρόεδρος κ. Ελένη Τσαλδάρη και μέλη της χορευτικής ομάδας, μεταξύ των οποίων η Άση Ξανθή.

1973 ameriki iakovos 1979

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας