“Προκαταρκτικό” reunion 73

Οι απόφοιτοι του ’73 έκαναν μία πρόβα εν όψει της κανονικής συνάντησης της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου στο σχολείο. Ο Μάκης Δριμαρόπουλος, πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου και εις εκ των τριών διοργανωτών, μας έστειλε ένα μικρό κείμενο:

Τέλος Ιουνίου μαζευτήκαμε οι απόφοιτοι της τάξης 12Β ετους 1973 στον κήπο του Γιώργου Γρηγορίου και περάσαμε υπέροχα, λες και δεν είχαν περάσει ούτε 2 μέρες από την αποφοίτησή μας.

Ο Γιώργος, ο Άρης και εγώ οργανώσαμε αυτήν την υπέροχη βραδυά και μας τίμησαν πολλοί με την παρουσία τους: Κυριάκος Σταμέλος, Αντώνης Πέττας, Τάκης Λεονάρδος, Σπύρος Τζίντζος, Γιάννης Δαμοράκης, Εύη Πάσχου, Κατερίνα Σινάνογλου, Γρηγοριάδου, Άννα Παπασωτηροπούλου, Θόδωρος Οικονόμου, Δημήτρης Αδρακτάς, Γιάννης Σαμπατάκος, Άρης Μασουρίδης, Γιώργος Γρηγορίου και εγώ. Επίτιμοι προσκεκλημένοι η Μάρω Κακριδή και ο Νίκος Καντεράκης. Οι πιο πολλοί με τις συζύγους τους. Ο Άρης είχε ετοιμάσει ενα φιλμάκι με φωτογραφίες από την εποχή που ήμασταν ακόμα σχολείο, το οποίο ήταν πολύ συγκινητικό. Φάγαμε, ήπιαμε και κάτσαμε έως τις 4.30΄ το πρωί, γελάσαμε, θυμηθήκαμε και είπαμε να βρισκόμαστε πιο συχνά, οπότε όλοι πάλι την 1η Σεπτεμβρίου στο γενικό reunion του 73 στην αυλή του σχολείου!

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας