Οδός Γερμανικής Σχολής Αθηνών

dsa strasse18 odos germanikis eggrafo
Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014 Επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου

Η οδός “Ζηρίδη” μετονομάστηκε σε οδό “Γερμανικής Σχολής Αθηνών“. Την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014 ένα συνεργείο του Δήμου Αμαρουσίου αντικατέστησε τις “μπλέ” πινακίδες με την παλαιά ονομασία της οδού με νέες, κόκκινες με τη νέα ονομασία. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης  ανταποκρίθηκε σε ένα αίτημα της Γερμανικής Σχολής και του Συλλόγου Αποφοίτων περί της αλλαγής της ονομασίας.

Η επιστολή που εστάλη στον δήμαρχο Αμαρουσίου με την ευκαιρία της διοργάνωσης της “Πρώτης Ημέρας Ευκαιριών Εργασίας”, που διοργανώθηκε στη Σχολή το 2013 και όπου ο Γιώργος Πατούλης, με την διπλή του ιδιότητα ως Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου έλαβε το διπλό αίτημα της “συμμετοχής στην εκδήλωση” και της “αλλαγής της ονομασίας”.

Η απόφαση περί της αλλαγής της ονομασίας του δρόμου εγκρίθηκε από το ΔΣ και στο site του Δήμου αναρτήθηκε η επιστολή μας.

dsa strasse7 dsa strasse5
Επάνω:

Δεξιά: η Διευθύντρια Γυμνασίου Αγγελική Κανελλακοπούλου, η Υπεύθυνη Επικοινωνίας Χαρούλα Αντωνοπούλου, ο Διευθυντής της Σχολής Thomas Fischer και ο Διευθυντής Λυκείου Βασίλης Τόλιας

dsa strasse4
dsa strasse8
dsa strasse3
dsa strasse14

Johannes Müller και Βασίλης Καραγεωργίου

dsa strasse19 dsa strasse16
πρίν μετά

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας