Πρωτοβουλία «ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΤΟΥΣ»

Αγαπητοί Συναπόφοιτοι,

ο Σύλλογός μας αποφάσισε να θεσπίσει τον θεσμό των ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΤΟΥΣ.

Την τελευταία διετία βρισκόμαστε σε μια αδιάκοπη προσπάθεια συλλογής στοιχείων όσο το δυνατόν περισσότερων αποφοίτων, με σκοπό την αλληλοϋποστήριξη μεταξύ μας σε όλους τους τομείς, αλληλοϋποστήριξη που είναι στις μέρες μας πιο αναγκαία από ποτέ.

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΤΟΥΣ θα είναι αρμόδιος και σημείο αναφοράς για την ενημέρωση των συναποφοίτων του έτους ή της τάξης του για κάθε εκδήλωση ή πρωτοβουλία που θα αναλαμβάνει ο Σύλλογος μας. Θα είναι σε άμεση επικοινωνία με το ΔΣ και θα ενημερώνεται και θα προσκαλείται περιοδικά σε συναντήσεις με το ΔΣ (σε ένα διευρυμένο όργανο ΔΣ και ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ) όπου θα μπορεί να συμμετέχει στις συζητήσεις για την στρατηγική του Συλλόγου.

Οι ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΤΟΥΣ θα αποτελούν ένα διευρυμένο συμβουλευτικό όργανο του ΔΣ, θα αναφέρονται στην Ιστοσελίδα και θα μπορούν να μεταφέρουν τις ιδέες των συναποφοίτων τους στο ΔΣ ,αλλά και από την άλλη πλευρά να μεταφέρουν ιδέες και σκέψεις του ΔΣ στους συναποφοίτους.

Επιδίωξη μας είναι να βρεθούν εκπρόσωποι από κάθε χρονιά – κατά προτίμηση από κάθε τμήμα – από το 1975 και μετά, οι οποίοι θα αναλάβουν να έρθουν σε επαφή με τους συμμαθητές τους , να επικυρώσουν τα στοιχεία τους και στην συνέχεια να αποτελούν το σημείο αναφοράς τους σε σχέση με τον Σύλλογο.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Συλλόγου (Δευτέρα-Παρασκευή, 9.30’ – 13.30’).

Ελπίζουμε να έχουμε θετική ανταπόκριση!

Κώστας Γαλάνης Κωνσταντίνος Αραβώσης
Πρόεδρος Μέλος ΔΣ,
Υπεύθυνος “Πρωτοβουλίας
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΤΟΥΣ”

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας