Πρόσκληση στους Εκπροσώπους Έτους

Αγαπητές και αγαπητοί Συναπόφοιτοι,

ελπίζουμε να είστε όλες και όλοι από κάθε άποψη καλά, αφήνοντας πίσω τη δύσκολη φάση της πανδημίας που επηρέασε με πολλούς τρόπους τη ζωή όλων μας.

Με σκοπό αφενός την ανασυγκρότηση του Συλλόγου και αφετέρου την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του εορτασμού της επετείου των 125 ετών από την ίδρυση της Σχολής, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αποφοίτων επιδιώκει την κινητοποίηση και δραστηριοποίηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων συναποφοίτων. Στην προσπάθεια αυτή θεωρούμε πως ο ρόλος και η συμμετοχή των «Εκπροσώπων Έτους» έχουν καθοριστική σημασία. Η δημιουργία ενός πλήρους καταλόγου με τα ονόματα του συνόλου των αποφοίτων, η ενημέρωση του επαγγελματικού οδηγού, η συλλογή φωτογραφικού και λοιπού αρχειακού υλικού, καθώς και η αξιοποίηση των δυνατοτήτων που μας προσφέρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα έχουν επιτυχία μόνο αν ο κύκλος των συμμετεχόντων διευρυνθεί πέραν των μελών του ΔΣ.

Με αυτό το σκεπτικό επικοινωνούμε μαζί σας, για να σας ρωτήσουμε αν θέλετε να παραμείνετε Εκπρόσωποι Έτους, καθώς και για να σας ζητήσουμε να επικαιροποιήσετε τα στοιχεία σας και να καλέσετε και άλλους συναποφοίτους, ώστε να βρεθούν Εκπρόσωποι για κάθε έτος και ιδανικά για κάθε τμήμα.

Προκειμένου να μπορέσουμε να συντονιστούμε καλύτερα, παρακαλούμε για τις απαντήσεις σας το αργότερο έως τις 26 Ιουνίου (info@ex-dsathen.gr ; kspengos@hygeia.gr).

Ελπίζοντας στη θετική σας ανταπόκριση!

Εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου Αποφοίτων της ΓΣΑ

Κώστας Σπέγγος (1987a)

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας