3η Berufsbörse

Πρόσκληση συμμετοχής στην 3η «Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας» στη Γερμανική Σχολή Αθηνών

Την 3η «Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας» συνδιοργανώνουν στις 11 Νοεμβρίου το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και η Γερμανική Σχολή Αθηνών (DSA), σε μια προσπάθεια καταπολέμησης της ανεργίας των νέων, που λόγω της κρίσης παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

berufsboerse2017

Η 3η «Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας» που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Γερμανικής Σχολής Αθηνών στο Μαρούσι (Δημοκρίτου 6 & Γερμανικής Σχολής Αθηνών), τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, της Αυστριακής Πρεσβείας και της Πρεσβείας της Ελβετίας και υποστηρίζεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι να φέρει σε επαφή υψηλού επιπέδου απόφοιτους, νεοεισερχόμενους στον επαγγελματικό στίβο, καθώς και υποψηφίους με εργασιακή εμπειρία, με ενδιαφερόμενες εταιρίες και ιδρύματα στην Ελλάδα και στο γερμανόφωνο εξωτερικό, ώστε να βοηθήσει την είσοδό τους στον επαγγελματικό χώρο. Σημειώνεται ότι, ήδη, έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για συμμετοχή από 26 εταιρίες και φορείς της αγοράς.

Από τις 10.00′ έως τις 17.00′, οι συμμετέχουσες εταιρίες θα έχουν την ευκαιρία να διεξάγουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με ενδιαφερόμενους σε ενημερωτικά περίπτερα και να παραλάβουν βιογραφικά σημειώματα υποψηφίων. Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο συνεδριακό μέρος της εκδήλωσης αλλά και να διοργανώσουν δικά τους workshops/διαλέξεις σχετικά με την αγορά εργασίας.

Οι εταιρίες που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην 3η «Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας», καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 6 Οκτωβρίου στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επικοινωνώντας στο τηλ: 210 64 19 023, ενώ σχετικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες και στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου: http://griechenland.ahk.de/gr/ekdiloseis/single-view-gr/events/3-imera-eykairion-ergasias/

Οι συμμετέχουσες εταιρίες/φορείς μέχρι στιγμής:

ADAC Service Hellas

DHL Express Hellas

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ)

ESPERIA GROUP

FIAP e.V.

Fraport Greece

Goethe-Institut

GRECOTEL SA

HANNS SEIDEL STIFTUNG

kariera.gr

Lidl Hellas

lifepassport

MANAGEMENT FORCE Group

MEDIA SATURN ELLAS

MALVA

Όμιλος ΟΤΕ

Robert Bosch

Schenker

Software Competitiveness International (SOFTCOM INTERNATIONAL)

Teleperformance Greece

Trenkwalder Job Centres Hellas

TUI Hellas

ΤÜV HELLAS (TÜV NORD)

ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ ΑΛΦΑΩΜΕΓΑ

WOOTIS

Η 3η «Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας» υποστηρίζεται από τις εταιρίες: ANDREADIS AUDIOVISUAL, jnl+ και Palmie Bistro. Χορηγοί Επικοινωνίας: Elliniki Gnomi, Griechenland Zeitung, kariera.gr και lifepassport.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας