Λένα Κιτσοπούλου: “Το Μαράκι έκλασε”

kitsopoulou2

Μετά την sold-out επιτυχία της παράστασης για 2 συνεχόμενα χρόνια, οι “Seven Sisters” επιστρέφουν για 3η χρονιά στο Faust και παρουσιάζουν ξανά την παράσταση «Το Μαράκι έκλασε» σε κείμενα Λένας Κιστοπούλου στο Bar-Theater-Arts Faust (Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 12, τηλ: 210 3234095).

Επτά γυναίκες επί σκηνής αφηγούνται πέντε κωμικοτραγικές ιστορίες, δια χειρός Λένας Κιτσοπούλου. Η Αγία Ελληνική Οικογένεια. Η Πατριαρχία. Η Παιδική Ηλικία. Ο κύκλος της βίας και της κακοποίησης.

Πέντε οικογενειακές ιστορίες απ’ αυτές που όλοι νομίζουμε ότι συμβαίνουν μια στο τόσο, απ’ αυτές που ακούμε στα δελτία των 8, απ’ αυτές που συμβαίνουν και θα έπρεπε να συμβαίνουν «μακριά από μας». Άνθρωποι της διπλανής πόρτας που τρώνε μαζεμένοι σε οικογενειακά τραπέζια, που δουλεύουν σε δημόσιες υπηρεσίες, που έχουν παιδιά, συζύγους και γιαγιάδες. Άνθρωποι που όταν χρειαστεί να πονέσουν, όταν έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τη φρίκη, αντιδρούν και αντιστέκονται όπως μπορούν.

Οι Seven Sisters ως γνήσια παιδιά αγίων ελληνικών οικογενειών που πλέον μεγάλωσαν, νιώθουν έτοιμες να αφηγηθούν τις ιστορίες αυτές «έξω από τα δόντια». Χωρίς προσπάθεια ωραιοποίησης, χωρίς δικαιολογίες και – κυρίως – χωρίς ντροπή.

Περισσότερα…

Εισιτήρια…

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας