Ο Νίκος Αθηναίος στις 18 Μαΐου

Η επόμενη συναυλία της ΑΑΟ, με μαέστρο τον απόφοιτό μας Νίκο Αθηναίο, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 18 Μαΐου 8.30μ.μ. στην Αίθουσα "Άρης Γαρουφαλής" του Ωδείου Αθηνών, Ρηγίλλης & Βασ. Γεωργίου Β΄ 17-19, πλησίον Χίλτον - στάση μετρό "Ευαγγελισμός". (Πληροφορίες: 2107240673, καθημερινές 9 π.μ. με 8.30 μ.μ.)
Το πρόγραμμα:
Leo Brouwer: Concierto de Volos για κιθάρα και ορχήστρα εγχόρδων, Σολίστ: Κώστας Κοτσιώλης
Μάνος Χατζιδάκις:
1. Για μια μικρή λευκή αχιβάδα (αποσπάσματα), Ενορχήστρωση για πιάνο και έγχορδα από τη Βίκυ Στυλιανού, Πιάνο: Βίκυ Στυλιανού
2. Οκτώ τραγούδια για φωνή, πιάνο και έγχορδα, Ενορχήστρωση από τη Βίκυ Στυλιανού, Βίκυ Στυλιανού (πιάνο), Μαργαρίτα Συγγενιώτου (μετζοσοπράνο)
Γενική είσοδος: 12 € - Φοιτητικό/άνεργοι/65+: 5 €
Επίσης, την Τετάρτη 24 Μαΐου ο Νίκος Αθηναίος πρόκειται να διευθύνει στο Μέγαρο Μουσικής μία συναυλία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ με έργα των Δημ. Λιάλιου, R. Schumann (Κονσέρτο για πιάνο) και J. Brahms (1η Συμφωνία).


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Armando Ortolano (86)

Ο Armando Ortolano γεννήθηκε στις 19.02.65 στο Kassel, Hessen με ιταλικό όνομα και αποφοίτησε από το Γερμανικό Τμήμα της Σχολής το 1986. Αποκλειστικά λάτρης των Φινλαδικών σκαφών (Φιν),  [ ... ]