Αριέλλα Μπέση (16)

Η Αριέλλα Μπέση (Αρετή-Αγγελική) γεννήθηκε το 1998 και αποφοίτησε από την Σχολή το 2010. Σπούδασε νομική στο Πανεπιστήμιο Ludwig-Maximilians του Μονάχου, με υποτροφία από το Ίδρυμα Hanns-Seidel και έκανε εξειδίκευση στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δημόσιο Δίκαιο.

Τα τελευταία δύο χρόνια (2022-2024) εργάζεται ως νομική και επιστημονική συνεργάτης στο τμήμα δικαστικών υποθέσεων της διεθνούς δικηγορικής εταιρείας DLA Piper LLP στο Μόναχο.

Προηγουμένως, είχε την ευκαιρία να κάνει πρακτική άσκηση στο τμήμα συγχωνεύσεων και εξαγορών της εταιρίας Clifford Chance LLP και στο τμήμα τραπεζικών και χρηματοδοτήσεων έργων της Norton Rose Fulbright LLP.

Κατά την διάρκεια των σπουδών της, συμμετείχε στην αρχή σαν μέλος και στην πορεία ως αντιπρόεδρος του φοιτητικού ομίλου ΦΔΦ στο Μόναχο υπό την αιγίδα του τέως προέδρου του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου Hans-Jürgen Papier.

Το 2020 εκπροσώπησε το πανεπιστήμιο στον διεθνή διαγωνισμό Philip C. Jessup International Law Moot Court Competition, λαμβάνοντας διακρίσεις. συγκεκριμένα τα δικόγραφά μας βραβεύτηκαν πρώτα σε πανγερμανικό και τέταρτα σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας