Multilingual Webinar: Language Jobs in Greece 22/02/2022

H σειρά webinars ‘Randstad Intelligence Series for Candidates’ επανέρχεται και το 2022.

Στη Randstad Hellas συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να υποστηρίξουμε ενεργά όσους θέλουν να ξεκινήσουν την καριέρα τους ή να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα τη νέα χρονιά.

Στο webinar “Language jobs in Greece” οι συμμετέχοντες θα μάθουν πως μπορεί μια ξένη γλώσσα να ενισχύσει τις εργασιακές τους προοπτικές και να τους βοηθήσει να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα. Θα ενημερωθούν για συναρπαστικές ευκαιρίες εργασίας, για τις πιο περιζήτητες γλώσσες στην αγορά εργασίας σήμερα και για το ποιες δεξιότητες αναζητούν οι εργοδότες σε αυτές τις ειδικότητες.

Παράλληλα θα λάβουν χρήσιμες συμβουλές για τη διαδικασία αναζήτησης εργασίας και θα καταλάβουν με ποιους τρόπους μπορεί η Randstad να τους υποστηρίξει άμεσα ή μακροπρόθεσμα να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους που σχετίζονται με την επαγγελματική τους ανάπτυξη.

Τα webinar είναι ανοιχτό για όλους και θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλική γλώσσα.

Θέλεις να αξιοποιήσεις τις γνώσεις σου στις ξένες γλώσσες;

Στο webinar???? Language jobs in Greec που έρχεται σε λίγες ημέρες, θα ανακαλύψεις διαφορετικά μονοπάτια καριέρας που μπορούν να ξεκλειδώσουν από τις γλωσσικές σου δεξιότητες.

Μπορεί μια ξένη γλώσσα να στηρίξει την επαγγελματική σου σταδιοδρομία; Στο webinar θα μάθεις πως μπορείς να ξεχωρίσεις ως υποψήφιος και ποιες δεξιότητες αναζητούν οι εργοδότες σε αυτές τις ειδικότητες.

Extra hint ??: Myths & Facts in multilingual careers | Cv & Interview tip

Κάνε την εγγραφή σου και δες πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε να κάνεις το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα: https://bit.ly/3spBewm

??Τρίτη 22 Φεβρουαρίου –11:00 – 12:00

Για περισσότερες πληροφίες μπορείς να καλέσεις στο +302166001321 ή να στείλεις email στο multilingual@randstad.gr.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας