NO FINISH LINE ATHENS

Η επικαιρότητα –δυστυχώς– μας υπενθυμίζει ότι δεν αγωνιζόμαστε για τον τερματισμό, αλλά για τη ζωή, την ευημερία, την αλληλεγγύη.

Το NFL είναι μια παγκόσμια αθλητική εκδήλωση με κοινωνικό χαρακτήρα, η μεγαλύτερη μάλιστα ως προς το φιλανθρωπικό της έργο, τον αριθμό συμμετοχών και διάρκεια. Το NFL Athens πραγματοποιείται για 6η χρονιά και φέτος θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 25 Μαΐου έως την Κυριακή 29 Μαΐου, με στόχο τη στήριξη χιλιάδων παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη. Ο αγώνας διαρκεί 5 ημέρες ή 100 ώρες! Ο χώρος διεξαγωγής θα είναι η «Αγορά του Καλατράβα» στο Ο.Α.Κ.Α.

Η μοναδικότητα του αγώνα έγκειται στην ευκολία που παρέχει σε κάθε άτομο ή ομάδα να συμμετέχει και να προσφέρει είτε περπατώντας είτε τρέχοντας, ανά πάσα ώρα και στιγμή της ημέρας και της νύχτας, χωρίς χρονικό και χιλιομετρικό περιορισμό! Απώτερος στόχος αποτελεί η καταγραφή χιλιομέτρων, τα οποία μετατρέπονται σε χρήματα για την υλοποίηση προγραμμάτων από την ένωση «Μαζί για το παιδί».

Το σχολείο μας θα συμμετάσχει με χαρά σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας της Γερμανικής Σχολής Αθηνών: μαθητές, καθηγητές, γονείς, απόφοιτοι, προσωπικό και φίλοι.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή δίνοντας τα ακόλουθα στοιχεία

ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ,ΦΥΛΟ, ΕΤΟΣ ΓΕΝΝ., E-MAIL, ΤΗΛ., ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΠΛΟΥΖΑΣ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: konstantinidis@dsathen.gr

Το κόστος συμμετοχής είναι 10.- ευρώ.

Έγκυρη θα θεωρείται η εγγραφή, αφού κατατεθεί το συγκεκριμένο ποσό στον τραπεζικό λογαριασμός της ALPHA BANK, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, IBAN: GR 4901401100110002002000634. (Στην αιτιολογία κατάθεσης συμπληρώνετε το Ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντος/ της συμμετέχουσας.)

Σημαντικό ! Τα έξοδα αποστολής ΔΕΝ επιμερίζονται! Τα αναλαμβάνετε εσείς!

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Τετάρτη 13 Απριλίου 2022.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας