MOG: Στον απόηχο της διαδικτυακής Ημερίδας της 28.05.2022

MOG Web Logo RGBΑγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, ενδιαφερόμενοι και χρήστες του έργου “Μνήμες από την Κατοχή στην Ελλάδα” (MOG),

Σας ενημερώνουμε ότι στο YouTube κανάλι του MOG μπορείτε να παρακολουθήσετε το βιντεοσκοπημένο υλικό της διαδικτυακής Ημερίδας που διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Εργαστήριο Ιστορίας και Κοινωνικών Επιστημών – και το Freie Universität Berlin – Πρόγραμμα «Μνήμες από την Κατοχή στην Ελλάδα» (MOG) – με θέμα: «Το MOG ως αντικείμενο μελέτης: Ιστοριογραφία, Τραυματική Μνήμη, Δημόσια Ιστορία, Ιστορική Εκπαίδευση» και πραγματοποιήθηκε στις 28.05.2022.

Το υλικό αποτελείται από 2 video στα οποία υπάρχει ευρετήριο, για να έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε και μεμονωμένα τις εισηγήσεις των ομιλητών.

Για να έχετε μια πληρέστερη εικόνα των ερωτημάτων που τέθηκαν κατά τη διάρκεια της ημερίδας, αναρτήσαμε στην ιστοσελίδα του MOG το Zoom-chat και τις απαντήσεις στα ερωτήματα, που δεν κατέστη εφικτό να απαντηθούν, λόγω πίεσης χρόνου.

Δείτε όλα τα παραπάνω εδώ: https://www.occupation-memories.org/aktuelles/apoixo-280522.html

Για το θέμα της Ημερίδας και το πρόγραμμα MOG πραγματοποιήθηκε συζήτηση στην Βουλή στις 15.07.2022. Μπορείτε να δείτε την αναφορά και τις σχετικές απαντήσεις στον εξής σύνδεσμο:

https://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=679acda7-0c5c-4206-8bd3-aea900ec8435

Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε πληροφορίες για τις εκδηλώσεις μας, επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλ. διεύθυνση

info@occupation-memories.org

Freundliche Grüße / Best regards / Με φιλικούς χαιρετισμούς

Memories of the Occupation in Greece / Μνήμες από την Κατοχή στην Ελλάδα

Vasiliki Pantazidou

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας