Ο Τάσος Γιαννίτσης Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών

giannitsis tasos epitimos 2022Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πατρών, «Οδυσσέας Ελύτης» (Κτίριο Διοίκησης) πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής του τίτλου του Επίτιμου Διδάκτορα του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, στον Ομότιμο Καθηγητή του ΕΚΠΑ, Καθηγητή Τάσο Γιαννίτση.

Η τελετή αυτή εντάχτηκε στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος των εκδηλώσεων για την 58η Επέτειο από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πατρών ενώ παράλληλα συνδυάστηκε και με τον εορτασμό του προστάτη Αγίου των Πατρών, Αποστόλου Ανδρέα.

Η έναρξη της τελετής έγινε με την προσφώνηση από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητή Χρήστο Μπούρα, ο οποίος μίλησε για την προσωπικότητα του τιμώμενου και την σημασία της επετείου για το Πανεπιστήμιο, ενώ ακολούθησαν οι χαιρετισμοί από τον Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Καθηγητή Βασίλειο Βουτσινά και από τον Πρόεδρο του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Καθηγητή Αριστογιάννη Γαρμπή.

Δείτε την ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Πατρών…