Γιώργος Δεμίρης (89)

Ο Γιώργος Δεμίρης αποφοίτησε από την Σχολή το 1989 και σπουδασε στο Ruprecht-Karls University of Heidelberg, από όπου πήρε το Bachelor (BS, Vordiplom) το 1991 και αμέσως μετά το πτυχίο του (MS, Diplom) το 1994. Το 2000 ολοκλήρωσε το PhD του στο University of Minnesota.

Η έρευνά του εστιάζεται στην χρήση της πληροφορικής για την υποστήριξη ενηλίκων και εν γένει ατόμων που φροντίζουν οικογένειες, ανιχνεύοντας λύσεις που ενθαρρύνουν το να γηράσκεις ανεξάρτητος.

Είναι συνιδρυτής του Hospice Caregiver Research Network, ενός δικτύου ασύλων, μια πρωτοβουλία, της οποίας ηγούνται ακαδημαϊκoί ερευνητές από διάφορους τομείς έρευνας με παρεμβάσεις που στόχο εχουν την υποστήριξη των ατόμων, που φροντίζουν άτομα και οικογένειες που πλησιάζουν το τέλος της ζωής τους.

Περισσότερα…

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας