Οι Γερμανοί ξανάρχονται

Πολλοί καθηγητές, ιδίως οι παλαιοί που δίδαξαν στη Σχολή διατήρησαν τη επαφή τους με την Ελλάδα. Πολλοί έρχονται και ξανάρχονται, πολλοί επικοινωνούν τακτικά, πολλοί έχουν σπίτια και κάνουν διακοπές σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

huehn koutsandreas

Πρόσφατα έστειλε ο Άγγελος Κουτσανδρέας, απόφοιτος του '85 μία φωτογραφία συνοδέυοντάς την με το εξής κείμενο: "Κάθομαι στο μπαλκόνι, όταν ξαφνικά ένα ζευγάρι που περνά απ' έξω κοντοστέκεται και με χαιρετά. Όταν ανοίγω δεν πιστεύω στα μάτια μου. Είναι ο παλιός μου μαθηματικός από την Γερμανική, ο κύριος Herbert Huehn!!!! Τον θυμάστε;;;;; Εκείνος πάντως θυμόταν όλα τα ονόματα που του είπα και χάρηκε, για τα νέα, που ήξερα να του πω".

 

 

 

 

 

 

Ένας άλλος πρώην, πολύ δημοφιλής μαθηματικός της δεκαετίας του '70, ο Eberhard Judt έστειλε πρόσφατα τρεις φωτογραφίες:

Judt 1974 dsa1

Judt 1974 dsa2 Judt 1974 dsa3

με το ερώτημα: "Im Anhang sende ich Fotos von einer Tanzaufführung aktiver und ehemaliger Schüler/innen in der DSA 1971(?) unter der Führung von Frau Tersakis(?) mit der Musikgruppe Mosxos. Ιch habe etwa 60 Fotos, die aber noch nicht alle digitalisiert sind".


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Γιάννης Παπαθανασίου (71)

Γεννήθηκε το 1954 στην Αθήνα, είναι απόφοιτος του 1971. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος-Μηχανολόγος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ).
Άσκησε το επάγγελμα του εμπόρ [ ... ]