Ο Γιάννης Παράσχης καλύτερος CEO

To βραβείο του «Airport Chief Executive of the Year 2015», κορυφαία διεθνή διάκριση έλαβε σε ειδική εκδήλωση στο Ελσίνκι, ο CEO του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», Γιάννης Παράσχης, απόφοιτος του 1978.

Αναδημοσιέυουμε την είδηση από την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής της 9.10.2015 :

Για το προσωπικό αποτύπωμα στον χώρο και την εισαγωγή καινοτόμων προσεγγίσεων στο εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον των παγκόσμιων αερομεταφορών βραβεύτηκε ο κ. Γιάννης Παράσχης, γενικός διευθυντής του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Στο πλαίσιο του συνεδρίου «CAPA Aviation Awards for Excellence», το οποίο θέσπισε για πρώτη φορά στα 13 χρόνια διεξαγωγής του το βραβείο «CAPA Airport Chief Executive of the Year 2015», ο κ. Παράσχης αναδείχθηκε, παγκοσμίως, ο καλύτερος CEO αεροδρομίου το 2015.

Η βράβευση του Ελληνα CEO στο Ελσίνκι, όπου πραγματοποιήθηκε το φετινό συνέδριο, αποτελεί αναγνώριση από τον κλάδο για την επιτυχημένη πορεία του ΔΑΑ σε μια μακρόχρονη συγκυρία ανατροπών και δυσχερειών σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο. Η επιτροπή ανέδειξε ως σημαντικότερο ηγέτη αεροδρομίου για το 2015 τον κ. Παράσχη, για την πρωτοποριακή προσέγγιση που οδήγησε το αεροδρόμιο σε εξαιρετικά αποτελέσματα, παρά τις εξόχως δυσμενείς συγκυρίες.

περισσότερα...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Γιώργος Ευγενίδης (13)

Ο Γιώργος Ευγενίδης γεννήθηκε το 1995 και αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών το 2013. Επιλέγοντας ανάμεσα σε Βερολίνο και Αθήνα, ξεκίνησε σπουδές στις Πολιτικές  [ ... ]