Η ΑΝΙΜΑ χρειάζεται βοήθεια

Η Ηρα Καλιαμέτσου, απόφοιτος του 1988, είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ.

Η ΑΝΙΜΑ είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο με κύριο έργο την περίθαλψη και επανένταξη τραυματισμένων και ανήμπορων άγριων ζώων στη φύση, μετά από την παροχή κάθε αναγκαίας φροντίδας και νοσηλείας. Περιθάλπει περισσότερα από 3000 άγρια ζώα κάθε χρόνο. Συνεργάζεται με περιβαλλοντικές ΜΚΟ, Δασαρχεία, Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών,  Θηροφυλακή καθώς και με κάθε εμπλεκόμενο στην διατήρηση και προστασία της φύσης φορέα και  οργανώνει τακτικά εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

Η επιβίωση της ΑΝΙΜΑ με δεδομένη την κατάσταση της χώρας και της οικονομίας έχει καταστεί εξαιρετικά δύσκολη. Ο φορέας βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο να αναγκαστεί να αναστείλει τη λειτουργία του, μετά από 11 χρόνια.

Ζητούμε την βοήθεια σας είτε με τα να γίνετε μέλη, είτε με  οικονομική υποστήριξη, είτε με δωρεά σε είδος ή με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί καθένας.

  … και παρακαλούμε: διαδώστε το!

Περισσότερα για την ΑΝΙΜΑ και τους τρόπους υποστήριξης...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Μαρία - Ντόλλα Ξανθοπούλου (38) (1919-1991)

Η Ντόλλα Ξανθοπούλου γεννήθηκε το 1919 στην Πάτρα και ήταν κόρη του Σωκράτη Ξανθόπουλου και της Ευγενίας Τριάντη. Αποφοίτησε από την Σχολή το 1938. Παντρεύτηκε τον Κ [ ... ]