Ανοιξιάτικη συναυλία 18 Απριλίου

Ελάτε την Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013, στις 19.30΄ στη Γερμανική Σχολή Αθηνών στη φετινή ανοιξιάτικη συναυλία που έχει ως θέμα τη «μουσική από τον κινηματογράφο».
Θα ακουστούν ποικίλα και πολύ διαφορετικά μουσικά κομμάτια παλαιότερων και νεότερων ταινιών. Καλύπτεται ευρεία γκάμα από κλασικές επιτυχίες της UFA όπως „Οι τρεις από το βενζινάδικο", γνωστές μελωδίες από ταινίες του Walt Disney όπως „Ο Βασιλιάς των λιονταριών" και κομμάτια από τον ελληνικό κινηματογράφο όπως το „Ποτέ την Κυριακή – Never on Sunday" και το ολοκαίνουργιο βραβευμένο με Όσκαρ "Skyfall" από την τελευταία ταινία του James Bond.
Τα τραγούδια θα ακουστούν στα γερμανικά, στα ελληνικά και στα αγγλικά και μαθήτριες και μαθητές της ΓΣΑ θα παρουσιάσουν την βραδιά στην ελληνική και στη γερμανική γλώσσα.
Θα υπάρχει λοιπόν κάτι για όλα τα γούστα και για αυτό ο τομέας Μουσικής σας προσκαλεί όλους θερμά να μοιραστείτε μαζί μας αυτή τη συναρπαστική ακουστική και οπτική εμπειρία.


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Γιάννης Βαληνάκης (73)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1955 και είναι απόφοιτος του 1973. Σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης.
Ολοκλήρωσε τρία  [ ... ]