Αν έλειπαν και οι υστερίες με τον Τζόκοβιτς…

tzokovic protagonO σέρβος σούπερ σταρ έκανε λάθη και πιθανώς θα τα πληρώσει ακριβά. Αυτό όμως δεν τον κάνει «Μιλόσεβιτς», ούτε και επιτρέπει στον καθένα να λέει ό,τι του κατέβει. Διότι περισσότερο ίσως από οπουδήποτε αλλού, στην Ελλάδα ευδοκιμεί το σύνδρομο της ικανοποίησης από την έκπτωση των ειδώλων και των προτύπων.

Καθώς το σίριαλ με τον Τζόκοβιτς φαίνεται να τελειώνει με την τραγελαφική λήξη του επεισοδίου στην Αυστραλία και όλοι μοιάζουν να προετοιμάζονται για την συνέχεια, καλό θα είναι να κατανοήσουν διάφοροι τον ρόλο τους, τα μεγέθη τους και τις ικανότητες τους να επηρεάζουν εξελίξεις. Δεν χωρεί πολλή συζήτηση ως προς κάποια πράγματα. Ο Τζόκοβιτς έκανε λάθη. Όχι επειδή είναι ανεμβολίαστος, αυτό είναι δικαίωμα του. Κυρίως, επειδή προσπάθησε να κοροϊδέψει με τα πιστοποιητικά νόησης και τις ψευδείς δηλώσεις του. Αν το δει κανείς ψύχραιμα, κάπου εκεί η συζήτηση τελειώνει.

Ο Άγγελος Κωβαίος δημοσίευσε στις 18 Ιανουαρίου 2022 στο protagon.gr ένα άρθρο για τον Τζόκοβιτς, απόπου δανειστήκαμε και την πολύ έξυπνη φωτογραφία. Δείτε το άρθρο…

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας