Επαγγελματικός Οδηγός 2020

Η προσπάθεια δημιουργίας ενός Επαγγελματικού Οδηγού ξεκίνησε στις αρχές του ’90 και εκδόθηκε τον Ιανουάριο του 1992 με τίτλο “Επαγγελματικός Οδηγός Μελών” αποτελούμενος από 100 περίπου σελίδες. Ήταν μία εξαιρετική προσσπάθεια της Μαρίας Μάστορα, αποφοίτου του 1971 και την μακέττα του εξωφύλλου είχε επιμεληθεί η Χαρίκλεια Καμάρη-Παπαμητροπούλου και μπορείτε να τον δείτε στις Εκδόσεις ΣΑΓΣΑ…

Το 2019 η Μαρία Μπάρλου, απόφοιτος ’97, και η Δήμητρα Ριζά, απόφοιτος ’96, ξεκίνησαν μία δύσκολη προπάθεια να δημιουργήσουν από την αρχή ένα νέο Επαγγελματικό Οδηγό.

Ούτως ή άλλως τα στοιχεία του προηγούμενου, που είχαν συγκεντρωθεί προ εικοσαετίας δεν ίσχυαν πλέον. Ήταν όμως και κάτι άλλο. Ο κατάλογος του ’92 ήταν κατάλογος “ενεργών” και “μη ενεργών” επαγγελματιών. Ήταν μία πολύ σημαντική απόπειρα καταγραφής των διευθύνσεων και των επαγγελμάτων όλων των “Μελών”, δηλαδή όλων όσοι ήσαν οικονομικά ενήμεροι απέναντι στον Σύλλογο.

Σήμερα πλεόν αυτό δεν υφίσταται. Ως “μέλη” πλέον νοούνται όλοι όσοι “πέρασαν” από τα θρανία και η συνδρομή καταβάλλεται από όσους επιθυμούν και μπορούν να εισφέρουν.

Τα προσωπικά πλεόν δεδομένα δεν μας επιτρέπουν να κινούμαστε με την άνεση του παρελθόντος, οπότε τα στοιχεία που θα δείτε αναρτημένα είναι με την σύμφωνη γνώμη των επαγγελματιών που αναγράφονται.

Επιλέξτε“Επαγγελματικος Οδηγός” είτε στην ενότητα “Απόφοιτοι”, είτε στο “ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ” από την αρχική σελίδα μαςwww.ex-dsathen.gr

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας